HOT LINE : 012 - 309 2256 @ SMS SHJ : 010 - 401 6051 Q-SCAN 3.0 - Mesin Pemeriksaan Kesihatan HOT LINE : 012 - 309 2256 @ SMS.whatsapp SHJ:010 - 401 6051 Mesin Terapi Elektrostatik HOT LINE : SMS SHJ:010 - 401 6051 Klik "Like" Page kami untuk lebih keistimewaan

Q-Scan 3.0Nama :Quantum Resonance Analyzer

Model : Q-Scan 3.0

Keterangan
Ketahui status kesihatan anda dalam seminit menggunakan Q-Scan 3.0 alat berteknologi tinggi , tidak lagi perlu menggunakan ultrasonic , nuclear magnetic resonance atau radiography untuk mengetahui keadaan kesihatan anda.


Q-Scan 3.0 adalah model terkini dengan 35 laporan keseluruhannya.

Anda hanya perlu memegang sensor di tapak tangan untuk mengetahui keadaan kesihatan anda , beratus-ratus data kesihatan akan diperolehi dalam beberapa minit dari tubuh menggunakan teknologi tinggi kuantum resonan magnetik analyzer.

Analisis

Kaedah analisis quantum resonant magnetic mempercepatkan ujian, tepat dan bukan kaedah spektrum dan sangat sesuai untuk perbandingan kesan pemulihan rawatan ubatan dan produk kesihatan. Status kesihatan lebih awal dikenalpasti serta mudah, kepadatan mineral tulang, kandungan unsur surih, plumbum darah, rhenumatism, paru-paru dan saluran pernafasan, nefropati, gula darah, keadaan perut dan usus, hati dan hempedu, saraf kranial, ginekologi, prostat, penyakit tulang, unsur surih selenium, besi, zink dan kalsium, dan lain-lain

Ciri-ciri Keistimewaan

Ramalan tanpa simptom: Dengan hanya menggunakan sel-sel perubahan patologi, penganalisis boleh menangkap perubahan-perubahan patologi sel dan meramalkan kemungkinan penyakit.Dengan mengambil tindakan penjagaan kesihatan pada masa tersebut, anda dapat mencegah pelbagai penyakit kronik dengan lebih berkesan.  

Pantas dan Tepat: Pelbagai indikator kesihatan boleh diperolehi dalam seminit. Analisis ini direka untuk menjimatkan masa dan tenaga. Sistem analisis data telah dilakukan dengan kaedah saintifik, statistik rawatan kesihatan yang ketat dan ujian kes-kes klinikal yang banyak, menghasilkan ketepatan analisis yang tinggi.


Tidak memudarat dan menyakitkan  :Analisis akan memberitahu keadaan kesihatan tanpa menggunakan analisis darah dan sinaran radiography.

Ringkas dan mudah: Mudah dikendalikan. Secara umum, orang ramai akan dapat menganalisis dan mentafsir keputusan melalui latihan jangka pendek .Pemeriksaan  boleh dilakukan di mana-mana tempat dan pada bila-bila masa, menjimatkan masa kos pelanggan.Kos analisis tidak mencukupi dan boleh diterima oleh kebanyakan pelanggan. 


Kelebihan Q-Scan 3.0

 • Rekabentuk elegan dan mudahalih
 • Panel menggunakan dual-core processor, lebih pantas dan tepat.
 • Dicipta agar sesuai semua jenis sistem operasi window seperti xp, vista dll.
 • HID chip dengan teknologi plug & play seperti tetikus, jadi tiada lagi kesukaran pemasangan.
 • Penyambungan menggunakan USB lebih mudah berbanding sambungan port COM.
 • Laporan intergrasi dengan ciri lebih mesra pengguna.
 • Tambah nilai pengurusan rekod pengguna agar lebih mudah untuk mendapatkan rekod pada bila-bila masa.
 • Laporan analisis yang menarik dengan indikasi warna tulisan bagi memudahkan bacaan.
 • Anda boleh menyimpan semua laporan pada satu-satu masa
 • Jumlah laporan ditambah menjadi 35(lelaki dan wanita masing-masing 33 laporan)
 • Percuma perkhidmatan penambahbaikan software terkini.
      Gambar sebagai rujukan sahaja, rujuk kepada sampel sebenar.


Contoh Laporan:1 Contoh laporan software baru dengan 39 elemen
V 3.7.2 Malay.English

Tempah Sekarang
Murah & Mudah Belian Di Internet!
HARGA BIASA : RM 1900.00

+ software berbahasa Inggeris dan bahasa Melayu 
+ Penghantaran Percuma


**Kami Sedia Mengaturkan Demo 

(Lembah Klang Shj)

              


 
            


No comments:

Post a Comment